Diskvalifikovana još jedna zvezda „Granda“

Showbiz 31. maj. 202111:49 > 11:56
Podeli:
Ivan Rajić. Foto: Grand

Učesnik ovogodišnje sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Ivan Rajić, diskvalifikovan je iz šou programa. Naime, razlog odluke "Grand" produkcije je krajnje opravdan jer je učesnik odbio da potpiše devetogodišnji ugovor.

Rajić je bio dužan da svojim pratiocima da obrazloženje, pa je u statusu na svom Instagram nalogu objasnio o čemu se, zapravo, radi.

On je pohvalio produkciju i sam tok takmičenja, ali priznao je da nije spreman da se obaveže na devet godina jer, kako kaže, ima svoj stil i pravac.

„Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način.

PROČITAJTE JOŠ

Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić“, objasnio je bivši takmičar.

Ivanu Rajiću mentor je bio Aleksandar Milić Mili, koji ga je vredno pripremao za emisije. Ivan je roker i do sada je imao pozitivne komentare žirija.

Podsetimo, Vanja Knežević takođe je diskvalifikovana iz takmičenja zbog čega je nastao skandal na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar