Darko Lazić i Barbara Bobak za Nova.rs: Bez Vendi nećemo praviti svadbu VIDEO

Showbiz 20. jan. 202213:34 > 21. jan. 2022 12:04
Podeli:

"Već smo je zvali i kaparisali. Vesna Vukelić Vendi je veliki prijatelj, veliki čovek i velika duša, a uz to jako inteligentna osoba koju jako poštujem, cenim i volim kao koleginicu. Bez nje svadbe sigurno neće biti. Ako Bog da, prvi dan će svadba biti u sali, a sutradan u šatoru jer bez šatora veselje ne može da prođe. Prvi dan je kulturica, a drugi skrnavljenje, idemo do kraja", rekao je pevač Darko Lazić koji sa verenicom Barbarom Bobak planira veliko svadbeno veselje u junu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Darko Lazić otkako je započeo zajednički život sa verenicom Barbarom Bobak, totalno je promenio način života. Naime, ne samo da se smirio po pitanju žena jer je Barbara za njega trenutno najbolja i najlepša na svetu, njegov rezultat i poboljšanje vidno je i na ostalim poljima, pogotovo u poslu. Pored toga što radi punom parom i što je jedan od najtraženijih folkera na našoj sceni,  Lazić je pred kamerama Nova.rs otkrio da sa Barbarom planira veliko svadbeno veselje u junu ove godine, a potom i decu.

U zajedničkom intervjuu Darko i Barbara otkrivaju koliko se vole, kako žive i funkcioništu.

"Kako sam odlučio za veridbu? To se ne odlučuje. Jednostavno, našli smo se, živimo zajedno, volimo se i smatram da je potpuno prirodno da se verimo i idemo dalje: svadba, deca...", rekao je Lazić, a potom je razgovor nastavila Barbara.

"Naravno da sam očekivala. Što sam se useljavala onda (smeh)? Nisam reagovala jer nije bilo ništa grandiozno jer ja to ne volim. Molila sam Boga da ne bude klečanje ili nekih gluposti. Nisam se ni iznenadila, ali sam očekivala", kazala je pevačica.

Darko Lazić i Barbara Bobak Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Darko ističe da ga ne zanima šta ko misli i priča o Barbari, pa makar to bili i njegovi najbliži.

"Iskreno da ti kažem, znaš koliko mene zabole du.e kome se Barbara dopada. Meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima ili ona mojima, zabole me du.e druže. Ja živim s njom, ja je ženim, ja s njom ležem i budim se... Kome se sviđa sviđa se, kome se ne sviđa ćao i prijatno. Meni se dopada najviše na svetu i "ćao". Šta ja imam kome da polažem račune. Zar se ne vidi koliko ja uživam s njom? Zar se ne vidi osmeh na mom licu i ta pozitivna energija? Konačno sam srećan i uživam u životu. Imam 30 godina i dosta mi je više svih sranja i svega što se izdešavalo. Ja sam u svakoj čorbi mirođija jer je Darko najgori, i ovakav i onakav. Pa dosta više", rekao je on, a onda je Bobakova odgovorila da li joj smetaju negativne medijske priče o njihovom odnosu.

Foto: Nova.rs/video

"Niti mi prija, niti mi neprija. Smetalo mi je u početku. Sad ni ne čitam medije, niti me interesuje. Mutirala sam sve vesti, ne zanima me ništa", istakla je Barbara.

S obzirom na to da je policija Darka više puta hvatala da vozi automobil bez dozvole koja mu je davno oduzeta zbog nepoštovanja saobraćaja i zakona, on tvrdi da je ponovo položio vožnju i dobio papire.

"Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi. Poštujem zakon, ali nisam najgori", pohvalio se on, da bi zatim otkrio sve o svadbenom veselju"

Barbara Bobak i Darko Lazić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Svadbu planiramo u junu ako uspemo da nađemo salu koja prima oko 900, 1.000 ljudi. Ovom prilikom želim da pozovem sve novinare i da kažem da ste svi dobro došli. Vendi smo angažovali da nam peva. Ja bez nje neću da pravim svadbu. Već smo je zvali i kaparisali. Ona je veliki prijatelj, veliki čovek i velika duša, a uz to jako inteligentna osoba koju jako poštujem, cenim i volim kao koleginicu. Bez nje svadbe sigurno neće biti. Ako Bog da, prvi dan će svadba biti u salu, a sutradan u šatoru jer bez šatora veselje ne može da prođe. Prvi dan je kulturica, a drugi skrnavljenje, idemo do kraja", rekao je Lazić.

Ceo intervju sa Darkom i Barbarom pogledajte u prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Saša Popović: Ne smatram sebe legendom, samo radnikom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar