Gde su i šta rade sve žene Darka Lazića

Showbiz 15. jan. 202209:14
Podeli:
Foto: E-Stock/Milos Rafailovic, Instagram/barbara.bobak, E-Stock/Caslav Vukojicic, Instagram

Turbulentan ljubavni život Darka Lazića privlači veliku pažnju medija i javnosti. Od kada je deo estradnog života, pevač ne krije svoje veze koje su se često neslavno završavale.

PROČITAJTE JOŠ

Lazić je 2014. godine oženio Anu Sević koja je u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće, a venčai su se u tajnosti. Njihov brak je potrajao do 2019. godine, a u tom trenutku su se sporazumno rastali i starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom je dato Ani.

„Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu“, pričao je Lazić nakon razvoda, ali se situacija nekoliko godina kasnije promenila.

Ana Sević i Darko Lazić Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, Lazić je u jednom intervjuu tvrdio da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

Posle njegove izjave, Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je želela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu. Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

Sevićeva je nakon razvoda pronašla sreću sa sadašnjim suprugom kojem je rodila dvoje dece.

Turbulentan odnos sa bivšom suprugom ponovio se i kada je uplovio u vezu sa Marinom Gagić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

O njihovom odnosu se mnogo pisalo, bilo je priča i da je Lazić vara, što nikada nije potvrđeno. Dok su bili zajedno, pevač je u jednom trenutku verio i planirali su venčanje. Marina je rodila sina Alekseja, ali veza sa Lazićem nije potrajala. Gagićeva se uzdržavala od komentara o bivšem partneru, da njihov sin to jednog dana ne bi čitao, ali bi, kako je rekla, "imala svašta da kaže".

Nakon raskida sredinom prošle godine, Darko je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak.

Foto: Instagram/barbara.bobak

Marina je u međuvremenu odlučila da tuži pevača zbog, kako je navedeno, neizmirivanja obaveza prema detetu.

Novi problem je nastao kada je Darkova sadašnja partnerka izjavila da je Marinin i Lazićev sin nazvao "mama".

"Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam videla, pitala sam Darka da li je istina to, ne sme da mi odgovori. Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dečju psihu", komentarisala je tada Marina.

Od raskida sa Lazićem, Marina je više puta istakla da je konačno pronašla svoj mir.

Pre nekoliko dana Darko i Barbara potvrdili su pisanja medija da su se verili.

"Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo", ispričala je Barbara.

BONUS VIDEO: Monika Ivkić specijalni gost na nastupu Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar