Darko Lazić dobio posebnu čestitku za rođendan od Barbare Bobak (FOTO)

Podeli:
Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić danas slavi 30. rođendan, proslavlja ga u društvu devojke Barbare Bobak koja mu je javno čestitala sa emotivnom porukom, a on je odmah podelio sa svojim pratiocima.

Barbara je objavila rođendansku čestiitku za Darka uz njihovu zajedničku fotografiju, a tom prilikom mu je i izjavila ljubav.

Darko Lazić Barbara Bobak
Darko Lazić Foto: Instagram/darkolazicofficial

 

„Mojoj najvećoj ljubavi i centru mog sveta želim najsrećniji rođendan i da poživiš još duplo ovoliko i još deset godina posle toga. Mislim da je dosta. Volim te najviše ne svetu zauvek“, napisala je Barbara.

Njenu objavu je podelio i Darko na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Lazić se nedavno oglasio za Nova.rs, gde je izjavio da je sa Barbarom u sjajnim odnosima i da ništa od toga nije istina.

Ponovo smo se čuli sa Darkom, pa je rekao da mu se smeštaju priče jer niko ne može da podnese njegovu sreću.

„Svi bi da čuju samo loše stvari o meni, niko nikad da pohvali. Zašto ljude zanima šta ja radim? Ok, svestan sam da sam javna ličnost, ali dosta mi je više pakovanja svega. Srećan sam i zaljubljen u svoju devojku, nikad mi nije bilo bolje. Nekima to smeta i ne mogu da podnesu moju sreću i uživanje, ali šta ja da im radim. Volim Barbaru, obostrano je sve. Da nije tako, ne bi živeli zajedno“, tvrdi Darko.

 

Bonus video : Snimak s prve audicije Isaka Šabanovića za Zvezde Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar