Foto: E-Stock/Časlav Vukojicic

Darko Lazić ne prestaje da ređa skandal za skandalom, zbog čega je svakodnevno u žiži javnosti. Otkako je u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, pevača ne zaobilaze loše stvari, ali i komentari njegovih najbližih.

PROČITAJTE JOŠ

Dovoljno je to što su se njegove bivše, Marina Gagić i Olivera Matijević udružile u kovanju planova, da mu svakodnevno skače pritisak na maksimum. Taman kad se rešio tih priča, sinoć se pojavila nova informacija. Naime, Darko i njegova devojka Barbara navodno su se žestoko posvađali na zabavi punoletstva ćerke njihovog kolege Srećka Krečara 30. septembra, pa je došlo do ozbiljne prepirke, gurkanja i blažeg međusobnog udaranja.

S obzirom na to da su oboje bili pod dejstvom alkohola jer su prethodno slavili, nije ni čudo da su tu noć bili napetiji nego inače, pa se sutradan pomirili kao da se ništa nije desilo. I logično je da će rešiti problem jer žive pod istim krovom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Lazić se sinoć oglasio za Nova.rs, gde je izjavio da je sa Barbarom u sjajnim odnosima i da ništa od toga nije istina.

Ponovo smo se čuli sa Darkom, pa je rekao da mu se smeštaju priče jer niko ne može da podnese njegovu sreću.

„Svi bi da čuju samo loše stvari o meni, niko nikad da pohvali. Zašto ljude zanima šta ja radim? Ok, svestan sam da sam javna ličnost, ali dosta mi je više pakovanja svega. Srećan sam i zaljubljen u svoju devojku, nikad mi nije bilo bolje. Nekima to smeta i ne mogu da podnesu moju sreću i uživanje, ali šta ja da im radim. Volim Barbaru, obostrano je sve. Da nije tako, ne bi živeli zajedno“, tvrdi Darko, a potom se dotakao svojih bivših.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

„Ma neću da pričam o njima, ne zanima me. Neko ne može da se pomiri s tim da sam srećan i zadovoljan. Ne znam šta ja to loše činim ljudima, pa su protiv mene? Uvek je tako bilo. Srećan sam, to mi je najbitnije i neću da se bavim drugim pričama“, rekao je Darko za Nova.rs.

Podsetimo, Darko i Barbara nekoliko meseci žive zajedno u Novom Sadu. On je zbog nje odustao od kupovine stana u Beogradu i preselio se gde je ona želela. Sa bivšom nevenčanom suprugom Marinom Gagić je na sudu zbog sina Alekseja, iako on tvrdi da je dao alimentaciju koliko je ona zahtevala, a uz to da je ona ta koja pravi problem oko viđanja deteta.

BONUS VIDEO: Monika „ukrala“ slavu Darku Laziću u Beču

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar