Foto: Printscreen/Instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara nedavno je nastupila u polupraznoj diskoteci u Cirihu, gde je okupila samo pedesetak ljudi.

Iako je za njenu svirku vladalo veliko interesovanje na društvenim mrežama, za pevačicu je broj posetilaca bio pravo iznenađenje. Bila je uverena da će, po običaju, ispuniti svoja očekivanja, ali se ona nisu ispunila.

Foto: Privatna arhiva

 

Pre nego što je izašla na binu, u bekstejdžu je komentarisala da će ljudi odjednom nagrnuti u klub posle ponoći, kada se pročuje da peva Dara Bubamara. Naprotiv, broj se samo smanjivao. To je nije sprečilo da se sa osmehom popne na scenu i profesionalno odradi svoj posao. Pevala je, igrala i uveseljavala malo publike što je bilo tu jer bez obzira na sve, ispoštovala je svakog gosta koji je tu noć odvojio svoje vreme i novac zbog nje.

– Drago mi je da sam večeras ovde sa vama. Pre nego pređemo na brže pesme, prvo jedna laganija – obratila se publici.

Podsetimo, Dara je između ostalog poznata i po tome što se hvali krcatim koncertima, viskobudžetnim spotovima i brendiranom garderobom.

– Imam toliko nastupa da ne mogu sve da postignem. Pa, vidite samo moju listu gde sve peva Dara Bubamara i sve će vam biti jasno. Alo, ja imam hitove, pesmetine, spotove. Neću da pevam po „budžacima“, mogu da biram mesta. Počela sam da odbijam tezge. Ne može sve da mi stane na listu. Tražena sam, ali baš. Šta ću, radim punom parom. Nije da se hvalim, ali tako je – izjavila je ona svojevremeno za medije.