Foto: E-Stock Aleksandar Nalbantjan

Pevačica je otkrila i da li je dotiču negativni novinski naslovi.

Pevačica Dara Bubamara je nakon dužeg vremena izašla pred kamere i priznala da je trenutno slobodna žena, jako zaljubljive prirode i da je spremna na brak, a kao opciju nije isključila ni pomirenje sa bivšim suprugom Milanom Kesićem. Dara kaže da joj imponuju novinski naslovi, iako se nigde ne pojavljuje, a dotakla se i svojih nastupa koji ne prolaze bez tuče gostiju.

PROČITAJTE JOŠ

„Presrećna sam što je majka rodila harizmatičnu zvezdu. Ne mogu da budem skromna zato što toliko pišu o meni austrijski mediji, španski, nemački… Takav marketing ne možete da platite, toliko sam aktuelna, a ništa ne radim, nigde me nema, samo nastupam, ne snimam ništa, pa razmišljam da neću ni da žurim sa pesmama“, rekla je Dara kroz smeh, te se dotakla emotivnog statusa.

„Nisam zaljubljena, slobodna sam, a kada budem imala dečka neću pričati. Pomama je za mnom, ali poruke od udvarača na Instagramu ne čitam“, iskrena je bila pevačica, koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Milanom, sa kojim ima sina Kostu.

„Nikada se nismo posvađali, do kraja života ćemo biti porodica. Ko zna, možda ću se udavati, možda ću imati decu, možda ću biti sa njim na kraju, nikad se ne zna. Sada ne bih u brak, ali sam zaljubljive prirode… Mogla bih da rodim troje dece, toliko energije imam“, istakla je pevačica i dodala da je novinski naslovi više ne dotiču:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Smetalo mi je kada sam bila mlađa, sada ne, imponuje mi. Fanovi mi svaki dan jave šta je izašlo, dosta stvari nije istina, spojili su me sa Lukom Dončićem, dečka ni ne poznajem.“

Dobro je poznato da Dara stalno puni klubove i da na svakom nastupu napravi šou.

„Kod mene je normalno da se popije sve ili da se pobiju, to je ta energija kojom zračim, da ljudi totalno polude. Začudim se kada prođe bez tuče. Ispratila sam toliko generacija da ne mogu da verujem, svi stare, ja ostajem“, našalila se.

BONUS VIDEO: Nastup Dare Bubamare u hotelu Majdan

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.