Danijela Dvornik Foto:Miranda Cikotic/PIXSELL

Danijela Dvornik besna zbog komentara pojedinih Hrvata nakon objave o boravku u Hitnoj s unukom, oglasila se podužim tekstom i svojim sugrađanima "održala dobru lekciju".

Pročitajte još:

Naime, Danijeli su neke pratioci zamerili što se požalila da na Braču „u 21. veku lekari nisu mogli da pomognu njenoj unuki koja je imala problem“.

Naime, video snimak koji je Danijela objavila naišao je na „more“ negativnih komentara, zbog čega je ona očigledno pobesnela i svojim pratiocima posvetila poduži tekst

„Jesi čula za kućnu lekarnu? Kad bih išla s decom ili nekom ih ostavljala, uz garderobu i hranu ostavljala bih i liekove za takve situacije, sorry“, napisala joj je jedna gospođa, a Danijela je brzo odgovorila.

„Svi ste pametni, savršeni i jednostavno fantastični. Samo niste u mojoj koži bili prošlu noć. Stoga, budite i dalje tako savršeni jer zbog tako savršenih ljudi imamo zemlju kakvu imamo, punu nojeva koji od sebe ne vide ništa drugo“, odgovorila je Danijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


„Dragi moji savršeni Hrvati iz savršene zemlje Hrvatske gde negde još vukovi donose poštu, u kojoj sve savršeno funkcioniše, pa nam ne trebaju ni doktori, ni Hitna, ni ambulante. Već se mnogo puta pokazalo da se samo glupani poput mene uvek nešto žale. Svi možemo guglati i preko noći postati savršene majke, očevi, domaćice, kuvarice, doktori, epidemiolozi, ekonomisti, psihijatri…Toliko smo savršeni da sam ja ponosna što živim među tako pametnim svetom i pomalo se sramim zbog moje nazadnosti. Život je usprkos tome lep. Izvinjavam sam što sam se usudila otići u Hitnu zbog začepljenog nosića jedne male bebe“, poručila je u komentaru.

Danijela Dvornik, komentar, instagram
Foto: Instagram/danijeladvornik

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.