Danijela Dvornik Foto:Miranda Cikotic/PIXSELL

Supruga preminulog Dina Dvornika, Danijela, oglasila se na svom Instagramu nakon što se njihova ćerka Ela našla u kampanji za jedan kozmetički brend.

Danijela Dvornik je objavila fotografiju ćerke, a uz to se prisetila neprijatnih situacija koje su njih dve dožviljavale nakon pevačeve smrti.

PROČITAJTE JOŠ

„Gledam ovu fotku i setim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je ćerka ružna, glupa, kako je „narkomanka kao i ćaća“, zaustavljale su me žene po ulici sa rečima „čuvajte kćer“, a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala. Setila bih se Dininih reči: „Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok“. Dok je bio živ i olako bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi reči odzvanjale u glavi“, iskreno je napisala Dina, pa nastavila:

View this post on Instagram

Gledam ovu fotku I sjetim se 2008 godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je "narkomanka ka i ćaća", zaustavljale su me žene po ulici sa riječima "čuvajte kćer" a ja bi se začuđeno I ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvjetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bi se Dinovih riječi "Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok", dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od "normalnih". Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje,ali bili smo složni, zajebavali smo se na vlastiti račun i bili iskreni,a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, nasjajnije. Podrška mamama koje imaju "ne normalnu djecu". #jednajemater #samoljubav❤ #prgavafamilijaoriginal #ponosnamama #zadišpetsvima

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

„Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stojećki iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, šalili smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvatali smo sve naše nesavršenosti bez da je to uticalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino i ćaćino zlato najsjajnije. Podrška mamama koje imaju „nenormalnu djecu.“ Svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od „normalnih“, poručila je Dvornik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)