Mirka Vasiljević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Glumica godinama vodi porodičan život sa svojim izabranikom.

Mirka je danas majka Mihajla, Anike, Adrijane i Andrije koje je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Glumica usklađuje profesionalne i privatne obaveze, ali je zbog inostranih angažmana svog supruga i ona je često van Srbije.

PROČITAJTE VIŠE:

Iako godinama važe za skaladan par, malo je poznato da je Mirka pre njega volela sina Dragoslava Kosmajca, Lazara.

On i glumica upoznali su se u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali. Film „Mi nismo anđeli 2“ doneo joj je popularnost, pa su mediji već tada prenosili ko je dečko mlade glumačke zvezde. Mediji su tada preneli i da je par bio u vezi nekoliko meseci, kao i da je njihov odnos bio turbulentan.

„Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla, i na ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da govorim o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno“ odgovorila je Mirka kada su je pitali o Lazaru.

Podsetimo, sin Duleta Savića i Mirka Vasiljević postali su prošle godine roditelji četvrti put, a glumica je nedavno otkrila i da imaju želju da organizuju veliko veselje i ozvaniče njihovu vezu.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar