Vujadin Savić i Mirka Vasiljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Glumica sa Vujadinom Savićem ima četvoro dece.

Glumica Mirka Vasiljević kaže da je ona ta koja odlaže svadbu iako bi Vujadin Savić želeo to da uradi već sledećeg vikenda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Stvarno bih volela da budemo bez obaveza, gledanja na sat, jurnjave na jedno, drugo, treće, peto mesto, kako bismo mogli da organizujemo svadbu. Organizacija i sam čin svadbe to negde očekuje. Sa tim mojim kočenjem se nije to desilo do sada i zato što sam negde orijentisana da za slobodno vreme otputujemo negde, budemo bez obaveza, da se družimo sa prijateljima. Jer, ako pravimo svadbu, želim da bude uspomena za ceo život. Dok je muškarac kao Vujadin mnogo jednostavniji i njemu to nije problem ni sledeći vikend da organizuje. Dok ja kao žena imam malo drugačije želje i volje. Tako da se nadam da će se to uskoro i desiti“, rekla je ona za Blic.

„Red bi bio da sa ovolikim brojem dece i tolikim stažom priuštimo nama i našim najbližima da se lepo provedemo svi zajedno“, dodala je glumica.

Prema njenim rečima, njihove porodice bi volele da se desi jedna pravoslavna svadba.

„Za ovolike godine smo često i od njih dobijali to pitanje, ali su i oni svesni koliko smo malo u Srbiji. Svesni su i oni razloga, jer svi bi voleli da se to i desi. Negde je i red. Tako smo i on i ja vaspitani. Iz takvih smo porodica. Poštujemo Srbiju i tradiciju i takve događaje. Tako da se nadam da će to biti uskoro“, rekla je Mirka, između ostalog.

BONUS VIDEO: Milena Vasić glumica o Budvi i nudizmu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)