Dakićeva avanzovala: Sad je PR za nuklearnu energiju

Showbiz 24. maj. 202021:38 > 26. maj. 2020 14:0375 komentara
Podeli:
Foto:Vesna Lalić

Nakon dugogodišnje televizijske karijere voditeljka Snežana Dakić promenila je zanimanje, pa je sada zaposlena kao PR u Direktoratu za radijaciju i nuklearnu energiju, ekskluzivno saznaje portal Nova.rs.

„Tačno je, ali zaista ništa ne bih pričala o tome“, potvrdila je Dakićeva naše navode.

PROČITAJTE JOŠ

Kako dalje saznajemo, ona je pre manje od pola godine postavljena na tu poziciju, ali svoje radno mesto iz nepoznatih razloga ne ističe u javnosti.

„Snežana u firmi radi oko šest meseci i uspešno izvršava svoj deo posla. Ona je tu kao konsalting oko njihovog sajta koji su podizali i konferencije koje su radili, pa im je Snežana tu bila preko potrebna. Uskoro joj ističe ugovor tako da se još ne zna da li će je zadržati u firmi i šta će biti s njenom funkcijom“, otkriva izvor.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje kako je došla na tu poziciju budući da se skoro 30 godina bavila voditeljstvom, nije želela da odgovori.

„Ne bih pričala na tu temu. Ako bude bilo potrebe, poslaću vam zvanično saopštenje“.

Snežana je ceo život diktirala modne trendove, a u emisijama se bavila lepotom, te posebno isticala vežbe za oblikovanje tela i imala najbolje vežbe za „savršenu guzu“, a sada je postala savetnica za nuklearnu energiju.

Foto:Vesna Lalić

 

Inače, na zvaničnom sajtu Direktorata za radijaciju i nuklearnu energiju stoji da su zaposleni u njemu posvećeni i odgovorni za kontrolu radijacionih i nuklearnih aktivnosti u zemlji, tako da se obavljaju na siguran i bezbedan način po stanovništvo i životnu sredinu. Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, osnovan je kao samostalno i funkcionalno nezavisno regulatorno telo koje vrši regulatorne, stručne i sa njim povezane izvršne poslove u oblasti radijacione i nuklearne sigurnosti i bezbednosti, u skladu sa zakonom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar