Šon Mendez, Lejdi Gaga, Džastin Timberlejk, koncert
Foto: Shutterstock/EPA-EFE/ETIENNE LAURENT/CAROLINE BREHMAN/PAUL BUCK

Da biste otišli na neki od predstojećih koncerata velikih svetskih zvezda u regionu i malo šire, treba vam, otprilike, više od prosečne srpske plate.

Lejdi Gaga, Džastin Biber i Šon Mendez, neke od vodećih zvezda muzičke scene današnjice, zakazali su svoje svetske turneje u regionu, ili u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon pauze izazvane koronavirusom, Šon Mendez je najavio novu svetsku turneju pod nazivom Wonder, u cilju promocije istoimenog albuma. Srbija i Beograd ni ovoga puta nisu na listi, ali jedno mesto blizu nas jeste – Budimpešta.

Mendez će turneju otvoriti koncertom u Kopenhagenu 14. marta, a zatvoriti nastupom u Madridu dva meseca kasnije, 20. maja.

U Beču, još jednom gradu koji nam je blizu, nastupiće 28. marta u Stadhalli, a dva dana kasnije, 30. marta, stiže u Budimpeštu, u Pap Laszo Sport Arenu, koja je od Beograda udaljena oko 5 sati vožnje.

Karte za Mendezov nastup kreću se u rasponu od 120 do 500+ evra. Ako se na to dodaju i troškovi puta, kao i smeštaj, jasno je da vam je potrebno više od pedeset hiljada dinara kako biste ispratili ovu mladu zvezdu.

Šon Mendez Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Još skuplje je ako biste želeli da vidite Lejdi Gagu. Ona će u julu nastupati u Dizeldorfu, a potom u Parizu, potom u Stokholmu. Karte za njen koncert kreću se od 170 do 1030 evra, u zavisnosti od toga gde želite da budete pozicionirani. Jefitni letovi do nekog od ovih gradova, sa povratnim kartama, kreću se od 100 do 300+ evra, a smeštaj, u zavisnosti od toga koliko dana želite da provedete u gradu u kojem se koncert održava, takođe će vas koštati više stotina evra.

Lejdi Gaga Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Džastin Biber jedan je od novonajavljenih izvođača koji će nastupiti na festivalu Sziget, koji se ove godine održava od 10. do 15. avgusta u Budimpešti.

Biber će na festivalu nastupiti u okviru turneje Justice, koju je odgodio nekoliko puta zbog pandemije koronavirusa. Na njoj pre svega izvodi numere sa petog i šestog albuma, „Changes“ i „Justice.“

Kanadski pevač će prvi put posetiti ovaj festival, a još uvek nema tačnog datuma njegovog nastupa – međutim, cena karata je jasna. U zavisnosti od toga da li na festivalu želite da budete svih šest dana, ili samo tri, platićete između 200 i 600 evra.

Džastin Biber Foto: EPA/PAUL BUCK

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac: Ne želim da se sećam 2021. godine

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)