Čovek koji je pevao Noletu: Đokovići imaju svoju himnu

Showbiz 16. jun. 202120:08
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Privatna arhiva

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pre dve večeri je u Beogradu proslavio osvajanje titule na "Rolan Garosu". U restoranu u kom se slavilo pevao je i muzičar Mirče Radulović, koji je u razgovoru za Nova.rs objasnio da mu je bila čast što se našao u Novakovom društvu.

„Bilo je prelepo. Meni je čast i zadovoljstvo da takvoj ličnosti, Novaku, koji je čovek iz naroda, opušten i prizeman – pevam“, rekao je na početku Radulović.

PROČITAJTE JOŠ

„Hteo je da se slika sa svima, bio je prizeman. Čast i zadovoljstvo je da sam bio deo tog događaja, makar i sa strane da stojim, a kamoli da budem u pevačkom sastavu koji je bio tamo – a nije nas bilo puno“, ushićeno govori muzičar za Nova.rs.

Kada je reč o pesmi uz koju je Novak uživao, Radulović navodi da porodica Đoković ima svoju himnu, pesmu „Jedna zemlja, jedan tim“.

„Porodica Đoković ima svoju himnu koju je pevala – Jedna zemlja, jedan tim. To peva Tijana Rajković. Mislim da je pesma snimljena bukvalno za Novaka. To je radio Rule Jagodić, oni su je izveli tamo kada je bio ulazak. Ja sam najavio njegov ulazak kada je ušao u salu. Posle toga smo pevali još par pesama“, govori muzičar.

„Nije naručivao pesmu kod muzike, više je tu bila prisutna neka energija i euforija dok se sa svima pozdravljao i dok su mu svi čestitali. Bilo je lepo od A do Š. Nije naručivao pesme. Ti ljudi mu uvek pevaju, pa mu ispunjavaju želje, već znaju šta voli“, rekao je on kroz smeh.

Mirče Radulović
Foto: Privatna arhiva

Radulović još govori da „ono što je Novak uradio neće niko za još 100 godina“.

„To je bila proslava titule, što i treba da se isprati i ispoštuje do detalja, jer to što je on postigao neće niko za 100 godina da dostigne sigurno… Novak iz dana u dan piše istoriju. Mi tako mala zemlja treba da se ponosimo njime jer je stvarno retkost da čovek iz male zemlje napravi haos u celom svetu i sve te tenisere pobedi, evo, koliko već godina unazad“, zaključio je Mirče za Nova.rs.

Mirče Radulović
Foto: Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar