Četiri godine od smrti čuvenog Mikija Jevremovića

Showbiz 13. jan. 202112:37
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

"Konačno sam apsolutno srećna i spokojna na današnji dan. Znam, jedini momenti kada sam kukavica su oni dok naglas plačem za tobom. Svakog dana dlanove zalijem suzama koje za tobom teku. Neopisivo mi fališ. Ali, zahvalna sam Bogu i tebi na svim blagodetima u kojima konačno uživam sa svojom decom, sa svim pravim ljudima za koje si "skockao" da mi uđu u život kao zamena za tvoju podršku i zaštitu. Znam da si ti umešao prste u to. Nezamenjiv si, ali ovako je svakako lakše. Hvala ti što si baš ti moj takilica i voleću te beskrajno dokle god dišem", napisala je emotivno pismo ćerka Miodraga Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, posvećeno svom ocu.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najpopularnijih pop pevača bivše Jugoslavije, Miodrag Miki Jevremović, preminuo je pre četiri godine od posledica moždanog udara i sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Danas je, u jutarnjim satima, njegovu večnu kuću posetila ćerka Jelena Jevremović. Nekadašnja pevačica na grob je položila žute ruže koje je njen otac najviše voleo i po njima dao naziv jednoj pesmi. Jelena je za Mikija od rođenja bila vezana i s njim imala poseban odnos, pa joj svaki pomen u januaru teško pada. Prvo se dobro isplače, a potom „nasamo“ porazgovara s njim.

Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića

Ovim povodom pozvali smo Jelenu, koja i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da njen otac više nije među živima.

„Ista tuga. Ista bol. Isto sve, a ništa nije isto. Bez njega ni ne može sve da bude isto. Ja sam tatino dete i njegov odlazak ostavio je večnu ranu u mom srcu. Naravno da sam posle njegove smrti nastavila dalje jer imam dva sina kojima sam potrebna, ali ne prođe dan da ne pomislim na mog Mikija“, kratko je rekla Jevremovićeva za Nova.rs.

Jelena Jevremovi, ćerka Mikija Jevremovića na trogodišnjem pomenu na Novom groblju

Jelena je na svoj Instagram profil objavila fotografije sa Novog groblja uz emotivan opis.

„Takilice moj, učio si me da slavim život i svakog dana smo zajedno obnavljali tu lekciju uz note sa tvoje Martin gitare i čašicu domaće rakijice. Naučio si me kako deljenjem čistih emocija prema drugima udenemo u sebe neopisivu radost. Preneo si na mene sve najlepše gene i dar da budem pobornik i govornik ljubavi. Naučio si me da živim ljubav koliko god to ponekad i bolelo. Danas je četiri godine od kada si odleprsšo u nebesko prostranstvo. I danas, kao i svakog dana, čujem tvoju pesmu koju mi pevaš sa anđelima. Vidim te, pesniče moj, sa blagim smeškom na umilnom licu, kako okružen krilatim Božanskim bicima sediš na oblačku sa gitarom u ruci i pevaš mi „18 žutih ruža“. Znam da me čuvas, bodriš, podržavaš, i imaš jasan dogovor sa Svevišnjim da pronađem svoj put, da prestanem da lutam tražeći sebe u sivoj masi. Hvala ti! Konačno sam apsolutno srećna i spokojna na današnji dan. Znam, jedini momenti kada sam kukavica su oni dok naglas plačem za tobom. Svakog dana dlanove zalijem suzama koje za tobom teku. Neopisivo mi fališ. Ali, zahvalna sam Bogu i tebi na svim blagodetima u kojima konačno uživam sa svojom decom, sa svim pravim ljudima za koje si „skockao“ da mi uđu u život kao zamena za tvoju podršku i zaštitu. Znam da si ti umešao prste u to. Nezamenjiv si, ali ovako je svakako lakše. Hvala ti što si baš ti moj takilica i voleću te beskrajno dokle god dišem“, napisala je Jevremovićeva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar