Foto: Promo

Evo i ko su učesnici.

Večeras tačno u 20 časova na zvaničnom YouTube kanalu Music Awards Ceremony (MAC) biće poznate prve nominacije za MAC 2023.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, publika će večeras moći da vidi prvonominovane numere i izvođače, i to u dve kategorije – TRAP NUMERA ŽENSKOG IZVOĐAČA i TRAP NUMERA MUŠKOG IZVOĐAČA,

ali i da glasa za svoje favorite.

Publika može da glasa tako što će se SABSKRAJBOVATI na zvaničan YouTube kanal Music Awards Ceremony (MAC) i LAJKOM dati prve glasove za svoje favorite!

Numere po kategorijama nominovale su radio stanice iz regiona i sami izvođači, a jedan od osnovnih uslova je da je pesma izdata u periodu od 1. oktobra 2021. do 15. oktobra ove godine.

Kako je najavljeno, MAC powered by MaxBet će na svom zvaničnom YouTube kanalu svakog dana objavljivati nove kategorije koje će sadržati listu nominovanih numera, dok se ne objavi 20 kategorija sa više od 600 nominacija.

U narednim danima biće objavljene i preostale nominacije u okviru kategorija: Balkan trap, Urban pop, Pop-folk, New age kolaboracija, Pop numera ženskog izvođača, Pop numera muškog izvođača, Alternativni pop, Rap/Hip-hop, Narodna numera, Kolaboracija, World music, Rock, Muzički video, Koncert, Muzički festival, Viral i Drill.

Ovo je još jedan ogroman iskorak u odnosu na prethodna dva izdanja ceremonije u produkciji i organizaciji Skymusic-a.

Podsećamo, za sada su učešće na MAC powered by MaxBet potvrdili: Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Konstrakta i Zemlja gruva, Voyage, Crni Cerak, Teodora, Zera, Nikolija i
Mahrina, a u narednim danima očekujemo najavu novih imena regionalnih muzičkih zvezda koje će nastupiti na manifestaciji.

Od večeras publika bira najbolje – dobitnike MAC priznanja za 2023. Glasanje počinje u 20 časova na zvaničnom YouTube kanalu Music Awards Ceremony (MAC).

Ulaznice za najveći muzički spektakl mogu se kupiti putem sajta efinity.rs, putem besplatne eFinity aplikacije i na blagajni Štark Arene.

BONUS VIDEO: Nikolija: Preživela sam internet naslje zbog raspada Elitnih odreda