Ćemo za dlaku izbegao sepsu: Prekršio terapiju i počeo da radi umesto da miruje

Showbiz 24. sep. 202122:50
Podeli:
Amel Ćeman Ćemo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo, suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog čega mu je život bio u opasnosti. On se danima mučio sa stomačnim tegobama, a kad više nije mogao da istrpi bolove javio se lekarima hitne pomoći VMA.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo su obavili pregled da bi došli do zaključka da je u pitanju infekcija koja je mogla prouzrokovati sepsu. Iako ga je odmah trebalo odvesti u operacionu salu, doktor je uspeo da mu očisti upaljenu ranu, a potom ga zbog iscrpljenosti prikači na infuziju.

Iako mu je zabranjeno kretanje i naprezanje, te mu je preporučeno strogo mirovanje, Ćemo je prekršio terapiju i počeo da radi.

„Ne hrli za novcem, ali jednostavno je ustao iz kreveta i rekao da ne može više da leži. Odmah je špzvao svoj menadžment i saopštio da počinje s radom. Prijatelji i saradnici pokušali su da mu objasne kroz razgovor da nije pametno raditi u klubovima jer mu je preporučeno ležanje, ali nije upalilo. Očigledno se dobro oseća čim je uspeo da nedavno održi jedan nastup, te a potom i sutra rano krene na put kako bi uveče pevao, kaže naš izvor.

Podsetimo, Ćemo je nedavno potvrdio naša saznanja da ima zdravstvenih problema i za dnevni list Nova objasnio je o čemu se, zapravo, radi.

„Zahvaljujući lekarima hitne pomoći VMA uspeo sam da izbegnem ono najgore. Hvala Bogu, reagovao sam na vreme. Da nisam otišao to jutro na pregled, mogao bi umreti od sepse. Srećom, načelnik hitne pomoći VMA, doktor Milan Jovanović, uspeo je da reši moj zdravstveni problem, kao i ostali medicinski radnici koji su ljubazni brzi i profesionalni“, kaže pevač i dodaje se pridržava terapije koju mu je doktor prepisao.

„Pijem antibiotike i svako jutro odlazim u bolnicu na previjanje. Sada mi je mnogo lakše, prosto moram voditi računa prvenstveno o higijeni. Više ne osećam bolove, ali ne smem se opustiti jer je u pitanju teška infekcija. Nisam radio prošlog vikenda jer ne znam da li bih bio u stanju zbog sebe i drugih, ali već se lagano vraćam poslu“, rekao je pevač pre nekoliko dana.

BONUS VIDEO:

Emir Lapsus: Kolege me bez razloga sabotiraju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar