Pevačica je sve ostavila bez daha u žutoj košulji i uskoj suknji, koja je istakla njenu vitku figuru.

Ceca je potvrdila da je najsrčaniji član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kad žiri da šest glasova mom kandidatu ja sam predivna prema njima, a kada mi osakate kandidata onda ih ne volim“, našalila se Ceca.

Potom je dodala i da posle Marije Šerifović ima najviše kandidata – 21.

„Nije bio problem u broju kandidata za probu, zato što ih je bilo šestoro, pa smo Ivana i ja mogle da im se posvetimo, ali je problem bio u vremenu. Imale smo vremena da im pomognemo da budu sigurniji na bini uz ono što su navežbali i da ispravimo sitnije greške. Sledeći put biće tu tumbanja, a i imaćemo vremena da se upoznamo bolje sa njima, kako bi osetili senzibilitet te dece. Bitno je da znamo kako funcionišu, da li imaju tremu i da li su ambiciozni“, rekla je Ceca.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Onda se osvrnula i taktiku kojom se koristi.

„Mi već u prvom krugu kada vidimo kandidate, kako se ponaša na bini, vidimo i da li ima prostora za drastične promene. U ovim prvim krugovima ne radimo toliko na vizuelnom identitetu“, dodala je pevačica.

Nije retkost da talentovani kandidati imaju problem sa tremom, pa ih to sputava.

„Radimo na tome da se ta trema maksimalno umanji, ali sve zavisi od kandidata, koliko želi i voli ovaj posao. Ovaj posao iznad svega morate voleti, kako biste mogli da mu se prepustite, a onda zaboravite i na tremu. Kada osetite tu emociju i uđete u pesmu, ne razmišljate o tome da li vas gleda milion ljudi ili ne“, zaključila je Ceca za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Ceca o žrtvovanju detinjstva zbog karijere