Ceca se zbog Viki zamerila Bekuti i Bosancu: Donesite vaše diplome na uvid

Showbiz 16. okt. 202123:21
Podeli:
Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon nastupa Đorđa Žunića (27) iz Arilja u večerašnjoj emisiji "Zvezde Granda", koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Nikolića Davida, započeta je velika polemika među članovima žirija, koja se završila svađom.

PROČITAJTE JOŠ

Komentar Dragana Stojkovića Bosanca da kandidat peva, kako kaže, „kao da ima vruć krompirić u grlu“, zaparao je uši Ceci Ražnatović koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

„To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove “krompirić'“, rekao je Bosanac, a potom se ubacila Viki Miljković.

„Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama“ poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

„Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala“, bila je oštra Ana Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem.

Zvezde Granda otvaranje Viki Miljković
Foto: Printscreen Nova.rs/video

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca.

Ana Bekuta
Foto: Nova.rs/video

„Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila“, rekla je pevačica.

Dragan Stojković Bosanac
Dragan Stojković Bosanac Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

„Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik“, kazao je harmonikaš i kompozitor.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić o „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar