Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Volim da izađem s prijateljima, s porodicom, da odemo na večeru. Nisam neki tip za klubove, meni je klubova preko glave i muzike isto. Volim kad sam na bini, da se družim sa svojom publikom, a sada da tamo slušam nešto tuc - tuc, da ne mogu ni sa kim nijednu reč da progovorim, to ne", rekla je pevačica pevačica Svetlana Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ

Svetlana Ceca Ražnatović tokom svoje karijere održala je brojne koncerte u celom svetu. Zbog turbulentnog načina poslovnog života pevačici su dosadile diskoteke i manifestacije, pa joj se retko kad izlazi u grad. Ona uglavnom odabran krug ljudi okupi kod svoje kuće gde ima salu za proslave i tu se provode i uživaju do milje volje. Ceca je danas to i potvrdila za naš portal kada se pojavila u Palati pravde zbog suđenja sa Jelenom Karleušom.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Volim da izađem s prijateljima, s porodicom, da odemo na večeru. Nisam neki tip za klubove, meni je klubova preko glave i muzike isto. Volim kad sam na bini, da se družim sa svojom publikom, a sada da tamo slušam nešto tuc – tuc, da ne mogu ni sa kim nijednu reč da progovorim, to ne“, rekla je pevačica, koja je nedavno održala koncert nakon duže pauzne u poznatom švajcarskom klubu „Viscose“ u Lucernu.

„Prosto ni mi sami ne znamo, situacija se menja iz časa u čas, iz dan u dan. I kada je Lucern bio u pitanju 10 dana pred koncert, jedan dan idemo, drugi dan ne. Jednostavno takva je situacija i nikad se ne zna“, rekla je Ražnatovićka.

Ceca ističe da je u planu novi album, ali da je malo pričekala zbog zdravstvenog stanja njene dugogodišnje prijateljice i saradnice Marine Tucaković.

„Melodije se još uvek dorađuju, ne žurim. Te četiri su izdvojene, još uvek nisu urađeni tekstovi, videćemo, sve zavisi i od Marininog zdravstvenog stanja, ona mora da bude dobro, da bude koncentrisana na rad tako da polako“, kazala je folkerka, da bi se zatim osvrnula na trenutnu situaciju na estradi zbog koronavirusa.

Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Pa i jesu ugroženi. Nema šta, ja sam sve rekla u nekim poslednjim intervjuima, šta da vam kažem. Estrada nekim ljudima izgleda kao mi postojimo samo da zabavimo ljude, a s druge strane, to je naš posao kao što neko svaki dan od sedam do tri ide na svoje radno mesto. Tako i mi imamo naše poslove i potpuno je okej da se i nama nešto desi, i svesni smo situacije da je sada estradi najteže. Estrada nisu samo pevači, tu su i glumci, sve je to usko povezano, sve što je vezano za javni život“, zaključila je Svetlana.

Ceca je veoma aktivna na društvenim mrežama, i njene fotografije broje po nekoliko hiljada lajkova, a sada se dotakla i fotošopa koji je sve više prisutan, posebno na Instagramu.

Foto: Instagram/cecaraznatovic

„Zašto je tabu tema srediti sliku u Srbiji? Šta je tu novo? Mislite da sve ove svetske zvezde puštaju sirove fotografije, i sve onako sa 60 godina izgledaju onako mlade i zategnute? Sada i klinke sređuju fotografije. Treba ti dobro svetlo, šta je to strašno srediti fotografiju i izgledati lepo. E, sada kada ti smanjuješ nos, uši, vilicu, sužavaš struk, izdužuješ noge, to je fotošop. Kada ti menjaš svoj fizički izgled, a ovo retuširanje fotografija, to nije fotošop“, završava pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare