Foto: EPA/MILOS VUKADINOVIC, Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Ceca Ražnatović je posle 27 godina ćutanja progovorila o Arkanu i njihovom odnosu.

Naime, ranije su kružile glasine da ju je Željko Ražnatović Arkan zatvarao u kuću i branio joj da peva kad se udala za njega.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca Ražnatović otkriva da je zapravo ona htela da prekine karijeru i posveti se mužu i deci, ali joj Arkan to nije dozvolio.

„Kada sam se udala za Željka, svi su pričali o meni: ‘Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu.’ Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvi jek me govorio da ne smem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludela! Rekao je da sam rođena za scenu i da mi ne misli dobro svako ko bi me podržao u tome da ostavim karijeru“, rekla je Ceca, pa dodala:

„Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života“.

Ceca je otkrila da joj je pokojni suprug još na početku braka predvideo da će napuniti „Marakanu“.

„Rekao mi je da je sledeći korak koncert na ‘Marakani’. Sve je unapred video, pozitivno je uticao na mene i izgradio me. Zahvalna sam mu na tome. To može samo neko ko me bezuslovno voli“, rekla je Ceca za „Informer“.

Arkan je ubijen 2000. godine, a Ceca je tada postala i majka i otac njihovom sinu Veljku i ćerki Anastasiji. Pevačicu su dovodili u vezi sa nekim muškarcima, ali je ona javno priznala samo ljubav sa Bogdanom Srejovićem.

BONUS VIDEO: Ceca: Žrtvovala sam detinjstvo zbog karijere

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.