Buran ljubavni život Draška Stanivukovića: Preljube i ostavljanje pred oltarom

Showbiz 09. nov. 202114:05
Podeli:
Draško Stanivuković
Draško Stanivuković Foto:Vesna Lalic/Nova.rs

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković poslednjih mesec ičesto se nalazi u sektoru zabave, i to zbog svog burnog ljubavnog života sa pevačicama iz Srbije ili regiona. Među njegovim najnovijim ljubavnicama nalazi se i pevačica Tanja Savić.

Draško Stanivuković najpre je izvesno vreme bio u vezi sa atraktivnom brinetom Kristinom Beronjom, studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

Sa zgodnom Beograđankom se prvi put pojavio u javnosti letos na Banja Luka Festu, gde su privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža – međutim, ova veza nije dugo opstala, zbog toga što su mediji, između ostalog, pisali da je Draško uplovio u tajnu ljubavnu vezu sa Kijom Kockarom, pobednicom rijaliti šou programa „Zadruga 1“.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se pisalo, njih dvoje su u avgustu ove godine viđeni zajedno u Crnoj Gori, gde su se vozili na skuteru. Kija je ovim povodom tada za domaće medije rekla da nisu u vezi.

„Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu“, rekla je ona tada za domaće medije.

Međutim, nakon toga je objavljeno da je Kija ipak pratila Draška na Instagramu, gde su jedno drugom lajkovali fotografije, ali da ga je, nakon objavljene vesti o tome da su bliski, odmah otpratila. Kristina Beronja je tada raskinula sa Draškom, ali je ubrzo usledilo pomirenje.

„Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili“, rekao je letos izvor za domaće medije.

Kija Kockar, Kristina Kockar Lafajet, Lafayette, kabare, klub, Beton hala, Tv Happy, proslava, žurka
Kija Kockar Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mediji su pisali da je Draško sa Kristinom planirao venčanje, ali je ubrzo nakon toga voditeljka Jovana Jeremić na televiziji izjavila da je Draško Stanivuković u vezi sa Tanjom Savić.

Kako su prethodnih nedelja pisali mediji, veza Tanje i Draška datira još od janura ove godine, ali je tek nedavno sve isplivalo u javnost. Pisalo se da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Tanja Savić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Prema navodima, i Tanja je raskidala sa Draškom zbog Kije Kockar, ali su ipak uspeli da prevaziđu probleme, te su sada ponovo, kako se navodi, u ljubavi.

Nakon svega ovoga se oglasila i Kristina, koja je kratko na Instagramu napisala – „Oprostite mi moju ružnu prošlost.“

BONUS VIDEO: Tanja Savić o navodnoj aferi s Draškom Stanivukovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar