Marija i Marko Bulat promocija
Marija i Marko Bulat promocija Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko Bulat sinoć je priredio promociju nove pesme "Amerika", gde se ruku pod ruku s njim pojavila supruga Marija Bulat, kojoj je nedavno dijagnostikovana ozbiljna bolest.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Marko Bulat sinoć je održao intimniju proslavu na prestoničkom splavu „Flow“ povodom promocije nove pesme „Amerika“. Iako je tekst numere prilično težak i emotivan, muzika je vesela, pa je samim tim i folker svoje prijatelje i medije dočekao s osmehom.

Ruku pod ruku s Markom se pojavila njegova supruga Marija Bulat, koja trenutno prolazi kroz najteži životni period. Naime, njoj je nedavno dijagnostikovana ozbiljna bolest. Uprkos tome, ona nijednog trenutka nije skidala osmeh s lica i činila je sve da njenom mužu ulepša veče.

U razgovoru za Nova.rs Marija je otkrila kroz kakav pakao prolazi i kakve su joj terapije.

Marko Bulat promocija
Marko Bulat promocija Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Imam problemčiće, ali se borim. Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam problem sa limfama i tešku anemiju i 9 diskus hernija. Odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Ne volim da pričam na tu temu jer što više pričate o onome što vas boli to onda krene više da boli. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, što više šetnje“, kazala je Bulatova žena.

BONUS VIDEO: Emir Lapsus: Bend je u minusu više stotina hiljada evra zbog korone

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)