Nakon smrti brata Igora, Marku Bulatu preminula i majka

Showbiz 25. okt. 202018:19
Podeli:
Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

"Sa neopisivim bolom, tugom i nevericom želim da obavestim sve naše prijatelje i poznanike da nas je danas napustila naša draga Zorica... Sahrana će se obaviti u utorak na groblju Orlovača u 14 časova, opelo u 13:30. Počivajte u miru, dobra ženo. Neka vas anđeli čuvaju, barem onoliko koliko ste vi nas", obavestila je danas Bulatova supruga Marija putem Instagrama.

PROČITAJTE JOŠ

Pevaču Marku Bulatu danas je preminula majka Zorica Bulat. Kako saznajemo, folkera je veoma potresla ova tužna vest jer mu je majka bila na prvom mestu, te je bio vezan za nju.

„Marku nije bilo dobro kada je čuo da mu je majka preminula. Prvih nekoliko sati bio je u šoku, a kasnije je tek postao svestan realnosti. Istog dana se pročulo za vest, pa je primio poruke od brojnih prijatelja i kolega“, otkriva naš izvor.

Pevačeva supruga Marija Bulat oprostila se od svekrve emotivnom porukom na društvenoj mreži.

„Sa neopisivim bolom, tugom i nevericom želim da obavestim sve naše prijatelje i poznanike da nas je danas napustila naša draga Zorica… Sahrana će se obaviti u utorak na groblju Orlovača u 14 časova, opelo u 13:30. Počivajte u miru, dobra ženo. Neka vas anđeli čuvaju, barem onoliko koliko ste vi nas“, napisala je Marija putem Instagrama.

Bulatu je u julu prošle godine preminuo rođeni brat Igor Bulat, nekadašnji čuveni novinar i urednik RTS-a.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar