Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Buba Koreli i Jala Brat dobili su ponudu da postanu zaštitna lica za nekretnine koje jedan od najpoznatijih bosanskih biznismena gradi po Evropi.

Kako portal Nova.rs saznaje, biznismen nije mogao da dođe do direktnog kontakta sarajevskih repera, pa im je preko zajedničkog prijatelja ponudio po 50 hiljada evra za reklamu. Međutim, poznati dvojac je odbio ponudu.

PROČITAJTE JOŠ

„Biznismen prati Bubin i Jalin rad od samog početka njihove karijere i redovno odlazi na njihove nastupe. Video je koliko ih ljudi vole i koliko imaju fanova, pa je došao na ideju da ih angažuje za projekte. Nije uspeo da nabavi njihove lične brojeve telefona, pa je preko jednog dečka poslao svoju ponudu napismeno. Reperi su bez razmišljanja odbili iz nama nepoznatih razloga. Ono što se priča po Sarajevu je da neće da se petljaju u neke neproverene poslove, a s druge strane, mnogo nastupaju i rade u studiju, pa sve to ne mogu ni da postignu“, kaže za Nova.rs blizak prijatelj popularnih repera.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima priče, ali niko nije odgovarao na pozive i poruke do obljavljivanja ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)