Jelena Karleuša i Buba Koreli Foto:Goran Srdanov/Filip Krainčanć/Nova.rs

Jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Buba Koreli i popularna pevačica, Jelena Karleuša, već dve godine nisu u dobrim odnosima i javno se prozivaju.

Međutim, pevačica u poslednje vreme ga uopšte ne pominje javno, pa je reper odlučio da je „bocne“.

PROČITAJTE JOŠ

On je preuzeo Karleušinu fotografiju sa letovanja na kojoj meditira, pa joj je pomoću fotošopa „skinuo“ gornji deo kupaćeg kostima, te na fotografiji izgleda kao da je Karleuša u toplesu.

On je pomenutu fotografiju stavio kao profilnu na Instagramu, a ubrzo su usledile i burne reakcije njegovih pratilaca i pevačicinih fanova.

Foto:Screenshot/Instagram/bubacoreli

Karleuša na ovu provokaciju još nije odgovorila, a kako će reagovati na ovo, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Karleuša je pre dve godine otkrila da ima snimljen duet sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem, ali da ga neće objaviti, jer su previše dueta snimili sa drugim izvođačima. Potom je tokom gostovanja u jednoj emisiji izjavila da nije sigurna kako se Buba Koreli menja po padežima.

Onda je usledio Korelijev odgovor putem Instagrama:

„Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama, jer je previše stara. Može snimiti samo reklamu za one pelene za odrasle. Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni. Mislim da je bolje da ideš da gledaš muža na utakmicama, to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi, ostavi mikrofon, nije to za tebe. Ako je toliko savršena i bez kompleksa, neka kaže zašto je blokirala na Instagramu Džalu, kojeg je toliko hvalila? Zašto je blokirala mene i zašto je blokirala Maju?“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)