Foto: EPA-EFE

Nastup momaka iz grupe "BTS" na koncertu "Bang Bang Con: The Live", koji je održan u nedelju, oborio je rekord za najviše posetilaca na virtuelnom događaju.

Kako piše „Variety“,  njihov koncert istovremeno je gledalo 756 hiljada ljudi iz 107 zemalja. Da pojednostavimo: ovo bi bilo kao da su momci održali 15 koncerata na stadionu koji prima 50 hiljada ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Ovom cifru, „BTS“ je oborio rekord za najviše gledalaca na plaćenom virtuelnom koncertu, novoj kategoriji nastaloj zbog pandemije koronavirusa.

„Iako ne možemo da budemo zajedno u ovim trenucima, mi se stalno razvijamo kao grupa. Držimo se dobro i nadamo se da ćete uspeti da ovo prevaziđete uz male trenutke radosti, poput ovog. Nadam se da ćemo se uskoro videti, sa osmesima na licima“, rekao je Džimin.

„BTS“ je održao koncert koji je trajao 100 minuta, a izveli su 12 pesama:  “DOPE,” “Boyz with Fun,” “Like,” “Just One Day,” “Jamais Vu,” “Respect,” “Friends,” “Black Swan,” “Boy With Luv (Feat. Halsey),” “Go Go,” “Anpanman” i “Spring Day.”

Narednog meseca, objaviće japansku verziju albuma „Map of the Soul.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)