Foto: EPA/PAUL BUCK

Pop princeza Britni Spirs je potrošila preko milion dolara za pravne troškove njenog starateljstva u 2019. godini, dok je njen otac Džejmi Spirs zaradio 128.000 dolara za ulogu njenog staratelja, navode strani mediji.

Britni Spirs je prošle godine platila pravne takse za starateljstvo, koje Džejmi Spirs ima nad njom već 12 godina.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je svoje troškove zabeležila u novim sudskim dokumentima, a otkriveno je da je 2019. godine platila svom timu savetnika i advokata ukupno 1.202.504 dolara.

Njen otac Džejmi je zaradio 128.000 dolara za ulogu staratelja, poziciju sa koje je odstupio u septembru 2019. godine zbog zdravstvenih razloga. Njen sadašnji staratelj je Džodi Pais Montgomeri i ta odluka je produžena do 22. avgusta ove godine.

Britni je takođe potrošila 91.242 dolara na putovanja po ostrvima Turks i Kaikos, kao i po Majamiju, a dobila je i nedeljni džeparac koji troši po sopstvenim željama.

Britni je potrošila skoro milion dolara na troškove stanovanja u kući, a većinu novca je potrošila na popravke kućne teretane, koja je oštećena u dva požara.

Podsetimo, nakon što su fanovi iskazali zabrinutost za život pop zvezde Britni Spirs, tvrdeći da je od 2008. godine protiv svoje volje pod starateljstvom svog oca Džejmija Sširsa i tima advokata, te da nema nikakva prava, oglasio se i otac lično.

On je pokret za oslobođenje njegove ćerke “#FreeBritney” nazvao „sprdnjom“, naglasivši da niko od njih nema pojma šta se dešava.

“Svi ti teoretičari zavere nemaju pojma”, rekao je Džejmi u jednom od retkih intervjua, objavljenom juče u “NY Postu.”

“Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju ćerku. To se nikog drugog ne tiče”, nastavio je.

Džejmi se osvrnuo i na tvrdnje da se bogati na račun ćerke.

“Sudu moram da prijavim svaki nikl, svaku potrošenu paru, svake godine. Kako bih zaboga mogao da ukradem nešto”, rekao je i dodao da su stvari otišle predaleko.

“Progone ljude i prete im smrću. To je strašno. Ne želimo takve fanove. Ja volim moju ćerku. Volim svu moju decu, ali ovo je naša privatna stvar”;  rekao je, dok su novinari ovog lista istakli da je Spirs  „emotivan“.

Kao što većina fanova zna, Britni Spirs je već 12 godina pod sudski naloženim starateljstvom, pod koje je stavljena nakon javnog nervnog sloma 2008. godine. O budućnosti starateljstva govoriće se kasnije ovog meseca – sud će 22. avgusta doneti odluku da li će se starateljstvo nastaviti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)