Britni odgovorila na pitanje da li se vraća na muzičku scenu

Podeli:
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN LILIENDAHL

Pop princeza Britni Spirs, koja nije javno nastupala od kraja 2018. godine i nalazi se pod nadzorom suda, u objavi na Instagramu je izjavila je kako nije sigurna da li će se ikad više vratiti na muzičku scenu i ponovo nastupati.

Pevačica je na Instagramu objavila video u kojem je odgovarala na pitanja obožavatelja, a jedno od tri postavljena je bilo vezano za njen povratak na scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


„Jesam li spremna ponovo da izađem na scenu? Hoću li ikada više izaći na scenu“, rekla je Britni u objavljenom snimku.

„Ne znam. Trenutno se zabavljam, u životnoj sam tranziciji i uživam. Dakle…“, rekla je.

PROČITAJTE JOŠ

Njeni komentari usledili su nakon brojnih molbi obožavatelja da ih uveri da je dobro nakon teorija zavere koje su počele da kruže, a tiču se toga da je drže zatvorenu protiv njene volje i da kroz objave na Instagramu šalje tajne poruke za pomoć.

Takođe, objava dolazi i sedam dana uoči njenih planova da se obrati sudu u Los Anđelesu u vezi s odlukom o nadležnosti ko će upravljati njenim poslovima i finansijama – za šta je donedavno bio zadužen njen otac.

Spirs u četvrtak, kada je objavila ovaj video, nije govorila o tom položaju, ali je odgovorila na još dva pitanja za koja je rekla da su ih obožavatelji postavili.

Jedan je bio o njenom omiljenom poslovnom putovanju (u Italiju, gde je boravila kod dizajnerke Donatele Versaće), a drugo je bilo o veličini cipela.

Britni se poslednji put pojavila u javnosti u oktobru 2018. godine, na Grand Prixu Formule 1 u Ostinu u Teksasu, na kraju njene svetske turneje „Piece of Me“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar