Britni Spirs nakon dokumentarca: Učim da budem normalna

Showbiz 12. feb. 202117:21
Podeli:
Foto: EPA/NINA PROMMER

Otac pevačice Britni Spirs poslednjih 12 godina je upravljao njenom imovinom usled brige oko njenog psihičkog zdravlja. U novembru Britni nije uspela na sudu da obori odluku o toj vrsti starateljstva. Paralelno sa sudskom bitkom, trajala je kampanja pokreta #FreeBritney, koji su predvodili njeni obožavaoci. Njen otac je branio sopstvenu ulogu, rekavši da štiti ćerku od „onih koji žele da iskoriste i da joj naude“.

O ovome se govori u dokumentarcu „Framing Britney Spears“, koji je podigao prašinu ovih dana. Film govori o konceptu starateljstva (conservatorship), zbog čega američka pevačica od 2008. godine nema kontrolu nad finansijama i mnogim odlukama o karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što je zanimljivo jeste da sama pop zvezda nije dala intervju za ovaj film. Ona nije komentarisala činjenicu da u 39. godini, umesto nje, njen otac Džejmi Spirs ima pravo da donosi važne odluke vezane za njene finansije, poslovne projekte, pa čak i lične okolnosti.

Međutim, sinoć je odlučila da prekine tišinu i oglasi se na društvenim mrežama.

“Ne mogu da verujem da sam ovaj nastup i pesmu ‘Toxic’ izvela pre tri godine. Uvek sam volela da budem na sceni… ali sada učim kako da budem normalna osoba… Volim taj prosti užitak svakodnevnog života. Svaka osoba ima svoju priču i način na koji vidi priču drugih ljudi!!! Svi mi imamo različite, sjajne živote! Zapamtite, nema veze šta mislimo da znamo o tuđim životima, to je ništa u odnosu na ono što ta osoba zaista proživaljava s druge strane objektiva”, napisala je pevačica.

Ona je uz to na svom Instagramu priložila snimak svog nastupa sa pesmom “Toxic”.

Ovo je prvi put da se pevačica oglasila nakon što je film objavljen. Sa druge strane, njen dečko Sam Asagii nije časio časa, te je u prvim minutima posle premijere objavio da će nastaviti da podržava njene snove.

“Važno je da se razume da ja imam ne mogu da poštujem nekoga ko pokušava da kontroliše našu vezu i sve vreme nam postavlja prepreke. Po mom mišljenu, Jamie je totalni kreten. Neću iznositi detalje, jer poštujem privatnost, ali istovremeno nisam došao u ovu zemlju da bih ćutao”, rekao je ovaj model, poreklom iz Irana.

Inače, Džejmi će ostati Britnin staratelj najmanje do septembra ove godine.

Britni je izgubila radnu sposobnost 2008. godine i od tada njen otac i advokat imaju zakonsko pravo da nadgledaju i donose odluke u vezi sa njeni finansijama, zdravljem, poslovnim ugovorima i privatnim životom.

U intervjuu za CNN ove nedelje, Džejmi je tvrdio da nije razgovarao sa ćerkom od avgusta usred njihove pravne bitke, jer Britni traži da njen otac bude smenjen kao njen staratelj.

“Volim svoju ćerku i nedostaje mi. Kada je članu porodice potrebna posebna briga i zaštita, porodice moraju da se drže zajedno, kao što sam to činio poslednjih 12 i više godina”, rekao je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar