Bred Pit Foto:EPA-EFE/DAVID SWANSON

Bred Pit trenutno radi na novom filmu pod nazivom "Babilon". Nedavno je uslikan sa drastičnom promenom na setu, koja je izgleda napravljena za potrebe nove uloge.

Bred Pit uslikan u smokingu i sa kratkim brkovima na snimanju filma “Babylon” u Los Anđelesu. Tregeri i naočare, neobičan stajling ovog puta su glumcu donela veliku transformaciju.

Bred Pit, Brad Pitt
Bred Pit Foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

Holivudski glumac je ponovo stao pred kameru, jer ovih dana na ulicama Los Anđelesa Bred snima novi film “Babylon” u režiji Dejmijana Šazela, autora hit mjuzikla “La La Land”.

Bred Pit, Brad Pitt
Bred Pit Foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što se može zaključiti da je Pit je doterao liniju, obukao smoking i otpustio leptir mašnu, a na njegovom poluelegantnom izgledu primetan je jedna novina, a to su brčići koji upadaju u oči, jer je donedavno se mogao videti sa bradom i dužom kosom.

Kadrove će podeliti sa glumicom Margo Robi, sa kojom je igrao i u „Bilo jednom u Holivudu“, reditelja Kventina Tarantina.

Film je zasnovan na knjizi „Hollywood Babylon“  Kenet Angera i fokusira se na Zlatno doba Holivuda, 1920-ih, kada je nemi film zamenjen zvučnim filmovima.

Brad Pit će glumiti Džona Gilberta, zvezdu nemog filma koji se borio da se uklopi u novu eru.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.