Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Slavni holivudski glumac i reditelj Mel Gibson, dolazi iz brojne porodice, a jedan od glumčeve braće je i posvojeni Endru Gibson, koji je u intervjuu za austraijske medije progovorio o svom odrastanju, odnosu s Melom i kasnijim problemima sa zakonom. Njihov zajednički otac Hjuton svojedobno ga je odbacio zbog njegove seksualnosti.

PROČITAJTE JOŠ

„Za našeg oca ja sam bio ‘tragičan’ lik, a njemu kao konzervativnom hrišćaninu moja seksualnost predstavljala je prevelik problem. Nije mogao da me prihvati onakvim kakav jesam. Izbacio me je iz porodice, govorio je kako žali što me uopšte usvojio i sramio se da me nazove sinom. Moju genetsku porodicu opisao je kao kriminalce. S druge strane, Mel nikada nije imao takve stavove, iako su ljudi svašta o njemu govorili“, rekao je on “ News.com.au“, a preneo „24sata.hr“.

Melov brat Endru svojevremeno se takođe bavio glumom, ali nikad nije uspeo da ostvari holivudsku karijeru. Iz porodičnog doma se odselio kad mu je bilo 16 godina zbog sukoba s ocem. Mel je u tom periodu već bio holivudska zvezda.

„Jednostavno sam osećao da se tamo ne uklapam i morao sam da ih napustim. Povremeno se čujem s Melom, on mi je uvek bio podrška, ali živi svoj život u Los Anđelesu, a ja sam u Sidneju. Živim skromno, ali ne očekujem nikakvu pomoć od njega“, rekao je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar