Branka Sovrlić Foto: Krainčanić/Nova.rs

Folk pevačica ispričala je neobično iskustvo iz mladosti, i dodala da je sada porede sa jednom drugom svetskom zvezdom.

Jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti da nije imala estetske korekcije je sigurno Branka Sovrlić. Iako je u sedmoj deceniji pevačica se može pohvaliti izvajanom linijom i fantastičnim fizički izgledom za koji je zaslužan zdrav život koji vodi.

PROČITAJTE JOŠ

– Drago mi je da postoje pozitivni komentari, čak mi imponuje i kada me porede sa nekim. Recimo na početku karijere su me poredili sa Merilinkom! Ima puno slika na kojima baš podsećam na nju, a jednom me je režiser pitao koliko sam vremena provodila trenirajući Merlinkin osmeh, ali stvarno nisam. Jednostavno je tako ispalo! A evo sada sa Madonom me porede, malo ta frizura i zelene oči, tu smo mi i sličnih godina, mislim Madona, kako da mi ne imponuje – rekla je Branka.

Merlin Monro Marilyn Monroe
Merlin Monro Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

– Čak ću vam ispričati i jednu anegdotu, majka moja me nije poznala kada je izašla moja prva ploča. Živeli smo tada u Nišu, odmah su sve moje ploče stavili u izloge, a jedan čovek koji uramljuje slike stavio je i moju sa omota, ali tu je bila i slika čuvene Merlinke kako naga leži. I moja mama dolazi kući, išla pre toga kod komšinice na kafu, i kako je prolazila do kuće u gradu i videla fotku, napala me čim je došla. Rekla mi „Kako si se bre to slikala?“, ja se zbunila i jedva smo se razumele da ona ne priča o mojoj slici nego o Merlinkinoj. Tako da, kad me je majka sa njom upoređivala onda zamislite koliko je bila fotografija na kojoj sam baš ličila na nju- prisetila se Branka.

BONUS VIDEO: Branka Sovrlić o ljubavi i novim pesmama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (2)