Branka Pujić: Pohlepa je najveći virus koji vlada planetom

Showbiz 31. maj. 202018:36
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Glumica Branka Pujić već 28 godina je u braku sa kolegom Draganom Gagijem Jovanovićem, a sada je ispričala da oboje obožavaju prirodu i tu često provode vreme, što praktikuje još od mlađih dana.

„Piknici i kampovanja deo su mog odrastanja. Sestru Marinu i mene roditelji Lazar i Nada često su vodili na prelepa mesta u netaknutoj prirodi, stoga koristim svaku priliku da slobodno vreme provedem daleko od grada. Ponosna sam na njih jer su me naučili iskonskim životnim vrednostima. Iako su 60 godina u braku, i dalje jedno drugo oslovljavaju s „ljubavi“. Dali su nam najbolju lekciju o ljubavi, naučili nas da budemo vredne, čestite i hrabre. Dragan je takođe veliki poštovalac prirode, te je pre 15 godina pronašao mestašce u divljini s jednom brezom, šumarkom i pogledom na brda i planine. To je naša oaza“, rekla je glumica u intervjuu za magazin „Story“.

Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

Ona ističe da je danas dosta prisutna ljudska pohlepa, i da čovečanstvo treba da se vrati pravim vrednostima.

PROČITAJTE JOŠ

„Čovek je odavno izgubio kontakt s prirodom. Sve mu je dala, ali hteo je još i još… Pohlepa i gordost su dva najveća virusa koja vladaju planetom. Kad se ljudi budu vratili pravim vrednostima, planeta će biti spašena. Verujem u iskonsku potrebu čoveka da zaštiti potomstvo“, smatra Branka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar