Branislav Lečić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumac Branislav Lečić oglasio se četvrti put na svojim profilima na društvenim mrežama, nakon što ga je koleginica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana optužila za silovanje.

Pročitajte još:

Naime, glumac se sada zahvalio svima koji su uz njega, ali i otkrio da još uvek nije dobio poziv iz tužilaštva.

„Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na rečima podrške u ličnim kontaktima, a posebno svima na društvenim mrežama“, napisao je Lečić i dodao da čeka poziv tužilaštva.

„I dalje čekam poziv tužilaštva“.

Foto:Screenshot/Facebook/Branislav Lečić

Podsetimo, Lečić je pozvao nadležno tužilaštvo da mu uputi poziv za saslušanje.

„Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja“, naveo je Lečić.

Pročitajte još:

„Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima”, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje “bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja“.

Podetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu „Zaceli me“ izjavila je da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.