Bojkotuju „Nike“ zbog bizarne kolekcije kontroverznog repera

Showbiz 28. mar. 202122:12
Podeli:
Foto: VEVO / Planet / Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je kontroverzni muzički video za njegov novi singl „Montero“ postao viralan, reper Lil Nas Ks ponovo izaziva negodovanje javnosti zbog bizarne saradnje sa kompanijom "Najk".

PROČITAJTE JOŠ:

Reper, koji se proslavio nakon što je njegov debitantski singl „Old Tovn Road“ postao globalni fenomen, stvorio je „Satan Shoes“ u saradnji sa brendom odeće MSCHF.

Patike će navodno sadržavati 66 CC crvenog mastila i 1 kap ljudske krvi u đonu. Ostale karakteristike paklene obuće su privezak od pentagrama preko vezica i „Luka 10:18“ ispisan sa strane, biblijski stih o Sataninom padu s neba.

Biće proizvedeno samo 666 limitiranih pari patika – koje će biti predstavljene 29. marta – i svaki par će biti pojedinačno numerisan. Cena: 1.018 američkih dolara.


Iako su Nike-ove klasične Air Mak-ove 97, kompanija za proizvodnju poznatih patika izjavila je da nije povezana sa stvaranjem ili prodajom đavolske kolekcije.

„Nike nije objavio niti dizajnirao ove cipele.“, izjavili su iz kompanije.

„MSCF“ je potvrdio da cipele Air Maks ’97 kupuju samostalno i prilagođavaju ih njihovi umetnici.

Dok su mnogi obožavaoci repera pripremali svoje kreditne kartice, drugi su osudili izdanje koje je usledilo nekoliko dana nakon što je LNKS, koji je homoseksualac, seksualno plesao na Satani u njegovom muzičkom spotu „Montero“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar