Bojan Marović: U Crnoj Gori nema turista kao pre

Showbiz 12. avg. 202022:27
Podeli:
Bojan Marović
Foto: Instagram/bojanmarovicofficial

"Što se tiče mog od mog odmora u Crnoj Gori, odmaram posle karantina. Turusta ima na plažama, ali mnogo manje u odnosu na prethodne godine. Propisane mere se poštuju. Čekam da se granice otvore, imam pozive za nastupe u letnjim baštama širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ

Bojan Marović, koji zbog mera predostrožnosti usled koronavirusa proveo dve nedelje u karantinu, uživa u rodnoj Crnoj Gori. Tek što je stigao na more, pevač je dobio pozive za koncerte tokom avgusta i septembra po Srbiji i regionu. Međutim, moraće da pričeka dok da se otvore granice. Marović za portal Nova.rs kaže da je na Crnogorskom primorju malo turista u odnosu na prethodne godine, ali da mu to izuzetno prija.

„Što se tiče mog od mog odmora u Crnoj Gori, odmaram posle karantina. Turusta ima na plažama, ali mnogo manje u odnosu na prethodne godine. Propisane mere se poštuju. Čekam da se granice otvore, imam pozive za nastupe u letnjim baštama širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Vreme provodim sa porodicom i privodim kraju novu pesmu. Uz more, vino i drage ljude, inspiracija za muziku je izraženija. Čuvajte se, budite zdravi i slušajte muziku koja „dira“ vaše emocije“, rekao je pevač.

View this post on Instagram

Petrovac #petrovac #crnagora #odmor

A post shared by Bojan Marovic Official (@bojanmarovicofficial) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar