Foto:Nemanja Jovanović

"Sezona, nažalost, ne postoji, nikad tužnije nije bilo nego ovog leta. Tužno je gledati poluprazne plaže i plažne barove. Ali, nadajmo se da će završetkom ove godine proći i svo zlo sa njom", rekao je pevač Danijel Alibabić za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Danijel Alibabić, kao i njegove kolege sa estrade, onesposobljen je da radi u ustaljenom ritmu zbog pandemije. Međutim, uz nove donete mere u Crnoj Gori, poznati Podgorčanin uspeva da s vremena na vreme održi nastup na otvorenom prostoru uz ograničeno radno vreme. On za portal Nova.rs kaže da letnja sezona na Crnogorskom primorju nije ni prlibližna prethodnim godinama, te otkriva kakva su nova pravila tamo uvedena.

„Do pre nekoliko dana imali smo zabranu rada zbog epidemije, ali kako se broj obolelih u Crnoj Gori smanjuje, doneta je nova mera da se uz određena pravila nastupi mogu organizovati do ponoći. To svakako još uvek nije rešenje za moje kolege i mene, ali bićemo strpljivi jer je jasno da je zdravlje najbitnije i da sačuvamo jedni druge. Sezona, nažalost, ne postoji, nikad tužnije nije bilo nego ovog leta. Tužno je gledati poluprazne plaže i plažne barove. Ali, nadajmo se da će završetkom ove godine proći i svo zlo sa njom“, rekao je pevač za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)