Foto: Vladislav Mitić

Pevač Nikola Rokvić otkrio je sa kakvim problemima u braku se suočavao i kako mu je vera u Boga pomogla da ih prevaziđe.

PROČITAJTE JOŠ

Rokvić je otkrio da se u jednom trenutku suočio sa velikim izazovima u braku sa Bojanom Barović. Kako je opisao, živeli su na relaciji Srbija-Amerika, a daljina je uticala na njihov odnos. U jednom trenutku su razmišljali i o razvodu.

„Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija-Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam „Novi zavet“. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da Bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu“, ispričao je Nikola.

On je opisao i šta se potom desilo, što je spasilo njihovu bračnu zajednicu.

„Ne znam zašto sam tada rekao: ‘Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više’. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske“, otkrio je Rokvić u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO: Govor Nikole Rokvića na sahrani Marinka Rokvića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare