Boban Rajović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Boban Rajović će nakon šest godina i oborenih rekorda u arenama u Splitu i Zagrebu, ponovo zapevati u velikoj dvorani u Hrvatskoj.

Ovaj put, na redu je prvo Split i dvorana Gripe, a kako saznajemo, organizatori koncerta su doslovno u šoku, jer su za samo dva dana rasprodali sve promo ulaznice koje su pustili u prodaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je od 500 ulaznica koje su puštene u prodaju po promo ceni od 80 i 100 kuna (10,62€ i 13,27€), a koje su planule za 48 časova. Ostatak ulaznica prodaje se po regularnoj ceni i, kako se priča, nekoliko hiljada već je „otišlo“ u ruke onih koji će uz poznatog pevača uživati 18. februara.

Boban Rajović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovim putem oglasila se i zadovoljna Bojana Oluić, ispred kuće koja organizuje ovaj spektakl u Splitu.

„Iznenađena sam ovako brzom reakcijom publike, i srećna. Lepo je ući u novu godinu s ovako pozitivnim odazivom. Sa Bobanom komuniciram na svakodnevnom nivou i jasno mi je zašto ga publika voli.“

Boban Rajović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ta pozitiva je zarazna i rado je prenosimo u veliku dvoranu Gripe u Splitu 18.02.2023“, istakla je Bojana.

Podsetimo, Boban Rajović je 2016. godine dupke napunio Arene u Zagrebu i Splitu, čime je postao prvi naš pevač kojem je to pošlo od ruke. Koliko je nekim Hrvatima bio šok to što njihova publika otkida na „cajku“ dokazuje i činjenica da je Rajović tada završio čak i u njihovom Dnevniku, u kojem su pušteni kadrovi iz splitske Spaladium arene.

BONUS VIDEO: Boban Rajović: Gazde klubova mi se žale na poskupljenje struje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar