Foto:EPA/JULIEN WARNAND

Oni su sve što ne biste očekivali od jednog holivudskog para - prizemni, normalni, privrženi jedno drugom i cene svoju privatnosti više od svega. Ipak, obzirom na to da se bliži 10 godina otkako su se upoznali Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, čuveni glumac je odlučio da podeli detalje o tome kako je počela jedna od najlepših holivudskih bajki.

POGLEDAJTE JOŠ:

Gostujući u emisiji „Good morning America“, junak filma „Green lantern“ ispričao je kako je svoju suprugu Blejk upoznao upravo na snimanju pomenutog filma.

„Bili smo prijatelji i kolege i otprilike godinu i po kasnije išli smo na dvostruki sastanak, ali smo tada bili s različitim ljudima“, kazao je Rejnolds. Oni su se tokom snimanja intenzivno družili i provodili vreme zajedno, u čemu su oboje uživali.

Nešto je među njima „kliknulo“, a ubrzo su shvatili da ne žele da provode vreme odvojeno.

U proteklih 10 godina negovali su svoj odnos, koji nije uvek bio savršen, ali kako su oboje isticali – vredelo je svih odricanja i napora. U srećnom i stabilnom brkau dobili su tri ćerke Ines, Džejms i Beti, o kojima zajedno brinu i trude se da što više vremena provedu porodično.

Jubilej velike ljubavi proslavili su nešto ranije, na mestu gde je sve počelo.

„Još nismo stigli do tačno 10 godina, ali smo zaokružili, što možemo da uradimo jer u holivudskim godinama to iznosi 180 godina“, našalio se Rajan.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)