Foto:EPA/RON SACHS

Glumac Rajann Rejnolds se svojom koleginicom i današnjom suprugom Blejk Lajvli oženio pre osam godina, i to na plantaži. Danas ipak smatra kako je takvo venčanje bilo velika greška, a sve je usledilo nakon što se par našao na meti kritika jer su se venčali na jednoj od najstarijih američkih plantaža Boone Hall u Maunt Plezantu u Južnoj Karolini.

PROČITAJTE JOŠ

„Nemoguće je to povući. Ono što smo u to vreme videli bile su fotke venčanja na ‘Pinterestu’. Kasnije smo shvatili da je to mesto izgrađeno na tragediji. Takva velika greška može ili da vas ugasi ili da vas pokrene. Menjanje obrazaca i izazivanje stereotipa je posao koji ne prestaje“, rekao je glumac za strane medije.

Prvi put se pitanje lokacije njihovog venčanja poteglo 2018, kada je on podržao film „Black Panter“. Tada su nastali mnogi tvitovi u kojima su mu ljudi spočitavali ironiju u tome što podržava afroameričku kulturu, a oženio se na mestu na kome su mnogi robovi stradali.

„Plantaža je malo čudan izbor za slavlje ljubavi i braka. Siguran sam da Aušvic izgleda divno u sezoni venčanja, no ne bih se ženio tamo“, bio je tek jedan od komentara.

Inače, Rajan i Blejk prvi put su se susreli 2010. na setu filma „Green Lantern“, ali u to vreme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blejk je bila u vezi s glumcem Penom Bedglijem, dok je Rajan bio u braku s glumicom Skarlet Johanson. Par je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije, Blejk je prekinula vezu, a Rajan se razveo. Nakon nekoliko meseci izašli su na dupli sastanak.

„Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno da smo se našli na sastanku“, ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su sevale iskre uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak“, otkrio je Rajan jednom prilikom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)