Beogradska premijera filma "Nečista krv" održana je večeras u Kombank dvorani i glumci su vidno raspoloženi pred početak projekcije. Pojavile su mnogobrojne ličnosti iz sveta filma u glamuroznim toaletama. Iako je glumac Dragan Bjelogrlić isprva izostao sa crvenog tepiha, pojavio se na samom kraju filma kako bi se zajedno sa ekipom poklonio pred publikom.

Bjelogrlić je danas pušten iz pritvora u Nišu, te je, prema rečima izvora Nova.rs, odmah krenuo za Beograd. Samo nekoliko sati kasnije, pojavio se na premijeri.

„Glavni glumac koji večeras ipak može da vam se pokloni, Dragan Bjelogrlić“, rekla je voditeljka programa na kraju prikazivanja filma. Potom su usledile ovacije i aplauz publike.

Dragan Bjelogrlić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Bioskopska premijera filma „Nečista krv – Greh predaka“ reditelja Milutina Petrovića, održava se večeras u 19.30 u Kombank dvorani i u 20.30 u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, karte su rasprodate, a zbog velikog interesovanja u ovim bioskopima biće održane dodatne projekcije filma, saopštili su producenti.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Od poznatih ličnosti na tepihu su se mogle videti mnoge javne ličnosti iz sveta umetnosti i filma, među kojima je svojim prisustvom najviše pažnje privuklo i prisustvo Dragana Gagija Jovanovića, oca glavne glumice Anđele Jovanović.

Bjelogrlić Premijera Filma Nečista Krv
Foto: Printscreen Nova.rs/video

 

Prisutni uglavnom nisu komentarisali dešavanja u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.