Miljan Davidović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je dobio nokaut, odnosno udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije.

Davidović u razgovoru za Nova.rs navodi da se oseća dobro, da nije prijavio nepoznatog čoveka, te da nije išao u bolnicu. Kako kaže, incident se dogodio na ulici i razišli su se u miru.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro sam. Ima dosta tih što misle da nije to serija nego da se stvarno događaja, poludeli od rijalitija valjda. Pošto sam ja negativac u seriji, on mi je prišao i pitao me što diram Ivana Ožegovića, a onda me udario“, govori Davidović u šoku za Nova.rs.

„Nisam ga prijavio, meni je to zanimljivo fenomenološki, incidenata ima, svako nešto doživljava. Mediji su celu priču prepumpali, nisam pretučen. Razišli smo se, ja sam se okrenuo, nije on imao potrebu da se obračunavamo, samo valjda da mi zapreti“, govori Davidović.

Ovu situaciju poredi sa devedesetima, kada se emitovala serija Kasandra.

„Sećaš se onog vremena kada je bila Kasndra pa su pisali peticiju da se pusti iz zatvora, neverovatno … ovo je ekstremno doduše, svašta se dešava. Moje kolege svašta doživljavaju…“, govori Davidović.

U šali i kroz smeh govori da domaći mediji izmišljaju naslove zarad klikova, pa se ne bi začudio i da u celu situaciju bude uvučen Čedomir Jovanović.

„Mediji su napravili totalno ludilo, na kraju će biti da me Čeda Jovanović tukao pred pekarom“, govori on kroz smeh, šaleći se na račun lidera Liberalno demokratske partije koji je nedavno bio deo incidenta na Novom Beogradu. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (11)