Bizarni intervju sina Đorđa Balaševića o ljubavnom životu

Showbiz 06. avg. 202014:1489 komentara
Podeli:
Aleksa Balašević Foto: Zoran Lončarević

Aleksa Balašević, sin Đorđa Balaševića, za magazin "Hello" dao je pomalo bizaran intervju, čiji je povod bio njegovo predstojeće venčanje s verenicom Nikolinom, s kojom je u prilično neobičnoj vezi za današnje standarde.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksa, koji se bavi organizacijom modernih gladijatorskih borbi (MMA), u intervjuu je otkrio da se s Nikolinom verio u Nazaretu, za šta je nekoliko meseci čekao blagoslov Patrijaršije, a sve po dogovoru sa svojim duhovnikom.

„Verili smo se u Nazaretu. Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro“, rekao je on za „Hello“, pa dodao zašto je Nikolina njegova „žena za sva vremena“:

Aleksa Balašević Foto: Zoran Lončarević

„Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame“.

Aleksa Balašević Foto: Zoran Lončarević

Datum venčanja se zna, ali će pokušati da sve sakriju od medija. Ipak, Aleksa je otkrio kako će ono izgledati.

„Ni skromno, ni raskošno, već onakvo kako bi svadba hadžije i hadžinice trebalo da izgleda“.

Književnica Olivera Balašević i kantautor Đorđe Balašević imaju i ćerke Jelenu i Jovanu, koja im je podarila dve unuke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar