Podeli
Foto:EPA/MARTIAL TREZZINI

Ben King, bivši upravitelj imanja holivudske zvezde Džonija Depa, rekao je londonskom Višem sudu u sredu da je pronašao odsečeni komad glumčevog prsta nakon njegovog sukoba sa bivšom suprugom Amber Herd.

PROČITAJTE JOŠ

Dep inače tuži izdavača britanskog tabloida za klevetu zbog članka iz 2018. u kojem su ga nazvali “mlatiteljem žene”.

Ben King, koji je radio za Depa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Herd bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Depom i da su se svađali kao deca. Bio je uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na iznajmljenom imanju u Australiji 2015, te je rekao da je našao Depov odsečeni vrh prsta.

“Spomenuto je da bi negde mogao biti i našao sam ga dok sam čistio”, rekao je Ben. Dep je ranije ispričao kako mu je Herd odsekla vrh prsta kad je na njega bacila flašu votke.

Foto: EPA/GLENN HUNT

Tokom pet dana svedočenja, Dep je rekao da su navodi Herd o porodičnom nasilju od 2013. do 2016. laž, te da je redovno ona njega napadala. Herd bi trebala da počne da iznosi dokaze u petak, dok bi dugogodišnja bivša Depova partnerka Vanesa Paradis trebala da se pojavi pred sudom putem video veze u četvrtak.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar