Foto: EPA/PAUL BUCK

Glumica dobija samo komplimente za svoj izgled.

Glumica Sofija Vergara danas proslavlja svoj 50. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona važi za jednu od najlepših i najuticajnijih žena sveta, a veliku slavu stekla je ulogom u seriji „Moderna porodica“ 2009. godine.

Sofija je odrasla u Kolumbiji u radničkoj, katoličkoj porodici i imala je petoro braće i sestara. Iako je maštala o tome da postane stomatolog i završila skoro tri godine ovog fakulteta, njena lepota ju je ipak odvela do bavljenja modelingom.

Sofija i Manolo
Sofija Vergara sa sinom Manolom; Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Činilo se kao da joj je sve u životu idealno, a onda je 1998. godine došlo do stravične tragedije ada je, tokom jednog pokušaja otmice, ubijen njen rođeni brat. Nakon toga, cela porodica se preselila u Majami.

Tamo je srela svoju srednjoškolsku ljubav, Džoa Gonzalesa, koji ju je zaprosio, a dve godine kasnije dobili su i sina Manola.

Međutim, ta veza trajala je kratko, a Vergara je kasnije postala poznata po romansama sa „lošim momcima“.

Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Naime, nakon razvoda od Džoa, bila je u vezi sa Krisom Pacielom koji je bio član bande, a 2000. godine je uhapšen zbog ubistva jedne domaćice koje se dogodilo četiri godine ranije. Glumica je, zbog velike ljubavi koju je osećala prema njemu, želela da proda kuću i plati mu kauciju od 15 miliona dolara, ali ni veza sa njim nije joj potrajala.

Tu nije bio kraj njenim vezama sa muškarcima koji su u sukobu sa zakonom. Sofija je uplovila u vezu sa kolumbijskim „Kraljem droge“ Andresom Lopezom, a potom je bila verena za Nika Loeba od kog se rastala 2012. godine.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Mnogi i danas pamte dramu kroz koju je prošla sa njim kada je pokušao da iskoristi njihova dva embriona koja su zamrznuli u klinici. On je tada našao i surogat majku, ali ga je Sofija tužila i sprečila u ovoj nameri.

U julu 2014. godine upoznala je Džoa Manganijela za kog se i udala na bajkovitom venčanju, te se čini da je konačno pronašla svoju sreću. On je svojevremeno priznao da mu je bilo neprijatno da se upozna sa Sofijom jer je bio opčinjen njenom lepotom.

Sofija Vergara glumačku karijeru je počela da gradi ulogom u seriji „Akapulko“, a pojavila se i u „Čuvarima plaže“.

Glumica je danas objavila fotografije sa proslave svog 50. rođendana, a najviše je bilo onih komentara u kojima joj ljudi poručuju da izgleda kao da ima dosta manje godina.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)