Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Folk pevač ne prestaje da intrigira javnost svojim emotivnim životom.

Darko Lazić  je nedavno uplovio u novu ljubavnu vezu, i to sa ženom koja je još uvek u zakonskom braku, a zbog koga je ona ostavila svog supruga i preselila se kod pevača u stan.

PROČITAJTE JOŠ:

Katarinin suprug se nakon ove vesti oglasio i otkrio da je sa Darkovom novom izabranicom u procesu razvoda, te da je malo nakon pokretanja brakorazvodne parnice saznao za njenu romansu sa pevačem.

Sada se oglasila i Darkova bivša verenica Marina Gagić, sa kojom pevač ima i sina.

Iako ne priča često u javnosti o Laziću, sada je ispričala svoju stranu priče, jer su se u medijima pojavile glasine da je navodno napravila dramu zbog Darkove nove veze.

„Nisam pravila skandale ni kada sam trebala pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje a ne ja“, rekla je Marina, pa dodala:

„Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča.“

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana.

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.