Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pevačica i članica nekada najpopularnije britanske grupe "Spajs girls" optužila je dugogodišnju dadilju svoje osmogodišnje ćerke za raspad braka sa producentom Stefanom Belafonteom, te je od suda tražila zabranu prilaska. 

Naime, Mel Bi i Stefan su bili u braku deset godina, od 2007. do 2017. godine, a Mel je rekla da je dadilja godinama bila njegova ljubavnica i da su i dalje u vezi, te je na sudu iznela ove optužbe nakon što je uvidela da dadilja po imenu Lorejn Gils i dalje brine o njenoj ćerki, iako je postignut „tajni“ dogovor da joj ona više ne prilazi.

PROČITAJTE JOŠ

Spajsica takođe tvrdi da je njena ćerka bila primorana da izgovara laži koje je izmislio njen otac kako bi Gilsova izbegla nevolje.

Mel Bi kaže da je njen bivši muž zamolio ćerku da dadilju naziva lažnim imenom, kako Mel ne bi saznala da njihova veza i dalje traje.

Foto: EPA/Jimmy Morrison

„To je psihičko zlostavljanje naše ćerke i primoravanje da laže“, objasnila je pevačica na sudu.

Problem bivše Spajsice i dadilje koju optužuje za raspad svog braka započet je još u aprilu 2019. godine, nakon što je Mel Bi podnela tužbu protiv Gils u vrednosti od 1,8 miliona dolara. Ona ju je tada nazvala prostitukom i kurvom, te je navela da ne želi da ona bude u blizini njenog deteta.

Pratite prtal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.