Bivša Mensonova devojka podigla tužbu: Silovao me i drogirao

Showbiz 30. apr. 202123:13
Podeli:
Esma Bjanko, Esme Bianco, Merlin Menson, Marilyn Manson
Foto: Steven Bergman / PA Images / Profimedia / EPA-EFE/JIMMY MORRIS

Glumica Esmi Bianco, koja je najpoznatija po ulozi prostitutke Ross u Igri prestola, u petak je podigla tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona u kojoj tvrdi da ju je silovao i nasilno se ponašao prema njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je inače 15. žena koja je poznatog muzičara optužila za seksualno zlostavljanje. Glumica tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine, a u jednom delu tužbe stoji da ju je „uz drogu i pod pretnjom sile naterao na seksualna dela“.

U tužbi se još spominje i da ju je seksualno koristio dok je bila „u nesvesti ili u stanju u kojem nije mogla pristati na takav čin“, piše BuzzFeed News.

Takođe je rekla da ju je tokom seksa bez njenog pristanka udarao, grizao, šibao i rezao po zadnjici, grudima i genitalijama.

Mansona takođe tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bianco tvrdi da joj je na prevaru obećao mogućnosti za rad u SAD-u, za koje je znao da se nikada neće ostvariti.

„Umećući se u postupak izdavanja vize gospođe Bianco, gospodin Menson je uspeo da kontroliše gospođu Bianco preteći da će povući svoje veze ako ne pristane“, stoji još u tužbi.

Prema tužbi, zlostavljanje je započelo u februaru 2009. godine, kada je Menson odvezao Bianco u Los Anđeles kako bi tamo snimila muzički spot koji nikada nije objavljen. Po dolasku je ustanovila da „nije prisutna ekipa za snimanje i da se od nje očekuje boravak u domu gospodina Warnera, a ne u hotelu koji je prethodno bio rezervisan“.

Tokom četverodnevnog snimanja, koje je Menson snimao svojim fotoaparatom, Bianco je navodno sve vreme nosila donji veš, uskraćivan joj je san, davani su joj droga i alkohol, ali bez hrane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar